MK-elev starter egen bedrift

På VG2 i faget PTF oppretter elevene egne bedrifter. De lærer seg hvordan man oppretter, drifter og avslutter en ungdomsbedrift. I disse dager holder elevene på å ferdigstille de siste oppdragene, skrive årsrapporter og avslutte for i år, men MK-elev Simon Vedøy har nettopp opprettet egen bedrift basert på hva han har lært i faget.

Screen Shot 2016-05-20 at 10.33.29

SP GRAFISK DESIGN kan tilby design av logoer, brosjyrer og annet innen reklamemateriell. Han kommer også til å tilby ulike tjenester innen sosiale medier; reklame, videosnutter og lyd, samt webdesign, apps og annen nettbasert media.

Pågangsmot og grundervirksomhet er viktig og vi ønsker Simon lykke til med den nye bedriften!

Lik/følg SP GRAFISK DESIGN på facebook:
https://www.facebook.com/SP-1499390133722568/ 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *