Lærer å starte sin egen bedrift

Fire ungdomsbedrifter på media er i ferd med å etableres . I løpet av ett skoleår skal de holde i gang en virkelig bedrift med virkelige produkter, kunder, leverandører og penger.

evo pixi vaga

I flere uker har elevene på VG2 jobbet med ideer til ungdomsbedriftene. De har funnet navn, laget logo og startet arbeidet med markedsføring. De har også søkt på ulike stillinger i bedriften. Dette har vært et tverrfaglig samarbeid med norskfaget der elevene i forkant lærte om jobbsøknad og å skrive CV.

Torsdag måtte bedriftene presentere bedriften for et panel bestående av lærere, samt representanter fra NDLA og Ungt Entreprenørskap, Rogaland. En såkalt ”syretest” av ideen ble gjort og elevene fikk både ros og råd de kunne ta med seg videre i bedriftsarbeidet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *