Info om Halloweenkvelden på MK

I kveld er det Halloweenkveld på skolen! Det er en god unnskyldning til å kle seg ut, sminke seg og kanskje bli litt skremt? Vi skrur av lysene på skolen, setter på musikk i gangene, åpner studio for photoshoots og setter på en skummel film i auditoriet.

Vi inviterer i første omgang elever som går på MK + en venn. Det starter kl.18.00 og er ferdig circa kl.21.00. Det er lov å være igjen på skolen etter kl.15.00, det vil være lærere og elever her.

Vi har fin premie for beste sminke/kostyme:

PS! Det er valgfritt om du vil kle deg ut eller sminke deg.

Plan for kvelden:

Vi samles 18.00 i auditoriet og får litt info.

Mellom kl.18.00 til kl.19.30 kan dere:

  • prøve på en skummel opplevelse i VIRTUAL REALITY. Elever hjelper til slik at flest mulig for prøve! NB! Har du veldig mye sminke på er det dessverre ikke lov å prøve VR!
  • ta gruppebilder i det store studioet eller enkeltbilder/portrettbilder de to små studioene som er satt opp i grupperommene nede på MK. Dere trenger bare å ha med eget minnekort. Vi har elever som hjelper til.
  • Spise pizzasnurrer (circa 19.00´ish). Vi har bestilt 100 stk og det skal være to pizzasnurrer per pers. Hovedsaklig da til de som har sagt de SKAL komme på arrangementet, men vi spiser til det er tomt. Det blir servert brus attåt!
  • Vise kostyme/sminke til dommerene (Tommy, Kjartan, Vibeke og Åsmund) som går rundt og evaluerer de som er med på konkurransen.

Klokken 19.30 samles de som vil se film i auditoriet. Før filmen skal vi kåre vinner av drone og en hemmelig ekstrapremie!

Vi er ferdige circa 21.00

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *