Halloween foto/grafisk konkurranse!

Vil du gjøre noe kreativ og kjekt? Hva med et oktober/høst prosjekt?

MK på Åkrehamn inviterer til foto/grafisk design konkurranse med temaet – Halloween / Skrekk / Horror! 

Lag noe skummelt og ha det gøy! Kan du sminke? Har du det perfekte kostymet? Vet du om en skummel plass? Har du “mad photoshop skills”? Kan du ta et skummelt bilde? Temaet for konkurransen er ganske stort og det åpner for mange forskjellige tolkninger på hva du/dere mener er skummelt. Velg klassiske motiver som spøkelser, zombier osv. eller gå dine egne veier!  Tekst/typografi og bilder kan gjerne kombineres. Du kan jo lage filmplakaten til en tenkt skummel film? Eller bokcoveret til en skummel bok osv.

Jobb alene eller i lag med andre. ALLE kan delta! 

Dommerpanelet (bestående av MK-lærere på Åkrehamn Vgs) plukker ut bidrag til en Halloween-utstilling som blir printet ut og festet på “kapaplater”. Blir ditt bidrag plukket ut, vinner du også automatisk et sett med “google cardboard VR-briller” og du eier plakaten etter utstillingen er ferdig! EN vinner vinner i tillegg hederlig omtale + en bøtte med Halloween snop! 🙂

FRIST for innlevering av bidrag er mandag 26. oktober

Følg med her på #MK-bloggen, eller vår #MK-facebook-side

DEL gjerne slik at flest mulig får høre om konkurransen! 

halloween_konkurranse_web

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *