“Eg elske UB!” – Elev på MK

Andre året på MK oppretter elevene egne ungdomsbedrifter. Det er populært! Det kommer stadig inn oppdrag til elevene. I dag jobbet de blant annet med t-skjorte trykk,  jubileumsbok for Kopervik brannstasjon, logooppdrag for diverse lokale bedrifter, nettsidedesign og diverse film- og fotooppdrag (på land og i luften). En UB lager skolekatalog og tar bilder av alle elevene. En bedrift driver med noe de kaller “sleeving” av ulike kabler til gamere og interiørbevisste. Originalt og spennende! De har stor pågang om dagen, mye arbeid og utfordrende, men kjekt.

Neste fredag/lørdag finner du våre UB’er på Amfi Storsenter, hvor de skal delta med stands på prisfestdagene. En god mulighet til å møte bedriftene og kanskje bestille et oppdrag til deg eller din bedrift.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *