UB utvikler unge ledere

Inspirert av gårsdagens lederkurs hadde Visual Dream UB et litt annerledes morgenmøte i dag. Daglig leder Sindre Sandhåland og styreleder Amanda Værøy gav de andre medlemene i bedriften utfordringer i positiv tankegang og legobygging for å bli bedre kjent med seg selv og de andre medlemene i bedriften.

-DeVisual Dreams UBt var en god start på morgenen, forteller økonomisjef Lisa Bagne Blikshavn.

Bedriften har også laget en “gameplan” som de har hengt opp på veggen for å få en visuell påminnelse om mål, visjoner, muligheter, utfordringer og oppdrag.


Viktig å ha det gøy på jobb

De unge lederne var i går på lederkurs med ungt entreprenørskap, og har lært om hva de kan gjøre for å lede en bedrift på best mulig måte.

12182342_944808332275208_1034425611_n

Visual Dream Gameplan

– Vi fikk mye informasjon og lærte  om hvordan en kan være en god leder, forteller Sindre Sandhåland som har tatt med seg tips om at det er viktig å ha det gøy på jobb, ikke ta det for seriøst og gjøre ting på din egen måte.

-Som leder vil jeg prøve å ha ansvar for individet, teamet, ledelsen og organisasjonen, ikke bare produktet en produserer og hvor mye penger en tjener.

Ved å drive ungdomsbedrift får elevene ikke bare erfaring i produksjon og utvikling av produkter og tjenester, men de lærer og får gjøre egne erfaringer rundt blant annet oppstart og registrering, markedsføring, regnskap, kundebehandling og ledelse.

Vi gleder oss til å følge Visual Dream UB videre. Det kan du og gjøre på facebook siden deres.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *