Eirik Solheim fra NRK Beta leker med teknologi

Nye trender innen teknologi, deling for å vokse og viktigheten av kombinasjonskunnskap var noen av temaene Eirik Solheim tok opp da besøkte fagdagen for medielærere i Rogaland.

Solheim syntes ikke det var så verst å få komme å snakke til “de viktigste lærerne i Norge”, som han kalte det. Han presiserte at kunnskapen elevene får på medier og kommunikasjon er kjempeviktig, i alle fall om en skal videre i medieindustrien. Ulike typer kombinasjonskunnskap er ettertraktet hos arbeidsgivere kunne han fortelle.
– Vi vil ha en designer som kan kode litt og programmerere som kan litt om design, sier han.

Eirik Solheim er kjent for å dele av sin nyeste kunnskap på NRK Beta, og ønsker at folk ikke må være så redde for å dele det de kan.
– Del for å presse deg videre, oppfordret han medielærerne i salen.

Solheim viste også hvordan lek med teknologi på NRK Beta har ført til innovative idéer for andre produksjoner på NRK. Rom for lek ble det under foredraget også, da Solheim dro frem dronen og viste frem imponerende flyveegenskaper i gangene på Bryne vgs. Sjekk det ut i videoen over!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *