Vinner av Den STORE tegnekonkurransen på Åkrehamn Vgs

1013620_10205364942110406_4382842059921888192_n

Den STORE tegnekonkurransen..

er nå ferdig og elevbidragene er blitt vurdert av freelancer illustratør:

Yvonne Hult

Sjekk ut arbeidet hennes her: www.konnestra.com

 

Temaet for konkurransen var “kjent figur i nisselue” og vi fikk inn mange kreative tolkninger på det! 🙂

Bildene i galleriet er bare noen av alle bidragene som kom inn, og etter denne konkurransen kan man med sikkerhet fastslå at det er veldig mange som er flinke til å tegne på Åkrehamn Vgs!

 


 

 

TREDJE PLASS

Chariwan 1HEB

Capture8

 

Begrunnelse:
Flott gjengivelse av Frozen figurene. En original vri på character designet både med ansiktene/høyden og klærne. Veldig fin teknikk med å “vanne ut” fargene gradvis på klærne. Mye mer interessant å se på enn solide farger i dette tilfellet. Teknikken gjør at klærne ser kaldere ut, som passer med temaet.

 


ANDRE PLASS

Lene Hermans 2MK

Capture9

Begrunnelse: Veldig rent bilde, enkle men sterke kontraster mellom ansiktet og skyggene. Flott måte å tegne nisseluen på. Den har et spesielt omriss i tillegg til foldene og glansen. Fint bruk av myke skygger i ansiktet. Håret er meget bra, én fast form istedet for individuelle hårstrå.

 

 


 

VINNER

Christina Osborne 2MK

Capture5

Begrunnelse: Flott bruk av blyant her for å få frem en interessant tekstur som igjennomgår i hele bildet. Meget tidkrevende detaljer som fanger øyet, ikke minst den ovale rammen. Fint bruk av kontraster slik at ansiktet blir iøyenfallende. Veldig balansert komposisjon, vekten av nissehatten og lysene gjør at bildet flyter bedre.

PREMIE:

Wacom Intuos M tegnebrett (verdi 1600,-)

B00ESW2I6A-02

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *