Onsdag 10.februar var det informasjonsmøte for elever og foresatte om studieoppholdet på Malta.

29. mars til 17. april skal sju heldige medieelever ved Åkrehamn VGS være studenter ved MCAST. De skal her følge undervsning i mediefag og gå i klasse med maltesiske studenter. Forut for reisen forbereder elevene seg ved å delta på ekstra engelskundervisning. De skal også måtte diskutere og finne løsninger på ulike scenarier/caser som kan dukke opp på Malta.

Onsdag 10.februar var det elevene selv som styrte showet. De hadde på forhånd satt seg inn i ulike ting knyttet til dette spennende landet. Språk, kultur, vær og vind, transport, historie og skolen var noe av det elevene presenterte. Foresatte fikk mulighet til å stille spørsmål og få svar på ting de lurte på.

Elevene var godt forberedt til informasjonsmøtet

Elevene var godt forberedt til informasjonsmøtet

hopping IMG_4107 malta 063

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *